7 Téli bőrápolási ötletek az Ön számára – a bőrét fel kell készíteni és készen kell állni

A hideg szél elkezdett fújni, és van egy nip a levegőben. Az anyukák elkezdték kiszedni a gyapjút, vagy készítenek nekünk néhányat, és ezt nagyra értékelik. Mi a helyzet a bőrével? Télen készen áll? Ha nincs értelme a téli bőrápolásról, különösen a száraz és érzékeny bőr esetén, akkor arra kérnénk, hogy fordítson nagy figyelmet erre a posztra.

Íme néhány téli bőrápolási ötlet, amelyeket otthon lehet megtenni, és nem kellene bombát fizetnie. Ezek egyszerű téli bőrápolási otthoni gyógyszerek és ötletek a bőr előkészítéséhez az elkövetkező napokra. Kérjük, olvassa el tovább!

[Olvassa el még: Bőrápolási termékek, amelyeket 2016 -os őszre és télen kell elhelyeznie.
Hét módszer arra, hogyan lehet télen gondozni a száraz bőrt:
Mindannyian tudjuk, hogy a száraz bőrpír és a viszketés veszélyei különösen bántalmazhatók, és mindezek érdekében a téli pelyhes érzés, amelyet bőrünk lehet. Szeretne megszabadulni ugyanabból? Ha a válasz igen, akkor most kezdje el!

1. Masszírozza az arcot kókuszdióolajjal:
A kókuszdió -olaj hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, és az arc megtisztításában is segíthet. Ezért kérnénk, hogy naponta kétszer masszírozza meg az arcot egy teáskanál kókuszdióolajjal, majd mossa meg az arcot meleg vízzel. Pat száraz és hidratáló. Naponta ezt követően az arcbőrét elmosnák az elhalt bőrsejtektől és a szennyeződésektől, és a rugalmasság a száraz érzés anélkül marad, hogy megérintse és érezze magát.

2. Olívaolaj a mentéshez:
A téli szél szélsőséges lehet az arc- és test bőrén, ezért kötelező a meleg olívaolaj -kezelés. Melegítsen egy kis tál olívaolajat, és hagyja, hogy pihenjen, amíg szobahőmérsékletre nem áll. Ha az olaj normális, merítse bele az ujjait, és csak az ujjhegyek fülével masszírozza az olajat az arc és a test kör alakú mozgásain. Hagyja, hogy az olaj öt percig pihenjen, Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez majd meleg vízzel mossa le. Csináld ezt háromszor egy héten, és élvezd, ahogy a bőred köszönöm!

3. Kókuszdió tejfürdő:
Ezt hetente egyszer kell megtenni a bőr hidratálására, valamint lágy, nedves és rugalmasságának megőrzése érdekében. Reszeljen egy egész kókuszdiót, és vonja ki belőle a gyümölcslevet. Tartsa a gyümölcslevet egy éjszakán át a hűtőszekrényben, másnap reggel, merítse be a pamutgolyókat. Dörzsölje az áztatott pamut golyókat körkörös mozdulatokkal a bőrre, ami lehetővé teszi a masszázs és a vérkeringés javítását. Várjon tíz percig, vagy amíg a lé kiszárad a testre. Ezt követően Dél-koreai labdarúgó-válogatott Mez zuhanyozjon, majd szárítsa meg.

[Olvassa el: Tej és méz az archoz és a Gremio Mez hajhoz]

6. Masszírozza a bőrt cékla pasztával:
Vágja le és vágja le négy nagy cékla, és keverje össze a pasztába. Adjunk hozzá egy csésze tejet és egy csésze mézet. Keverje össze alaposan, és tedd be a keveréket a bőrre. Óvatosan masszírozza a bőrt ezzel a házi készítésű képlettel, amely a száraz bőr egyik legjobb természetes gyógymódja. Mossa ki, miután a paszta kiszárad a bőr felszínén, és megszáradjon. Csináld ezt hetente egyszer, és élvezze, hogy a bőrre való rugalmas rózsaszín miként is elegendő lágysággal helyreáll.
[SC: MediaD]

7. Banán- és tojásmasszázs:
A banánban elegendő ásványi anyag van benne, míg a tojás segíthet az elasztin és a kollagéntermelésben, ezért egy nagy banánra és egy tojás fehérre van szükség ehhez a téli bőrápolási recepthez. Keverje össze a kettőt elég jól, és készítsen egy pasztát ugyanezt. Masszírozza a pasztát a bőrére, és várjon fél órát. Szárítás után mossa le a bőrt meleg vízzel. Csináld ezt hetente háromszor.

Reméljük, hogy örömmel fogadta el a hét ötletünket, hogy télen felkészítsük a bőrt? Legközelebb a téli bőrápolási ötletekről beszélnénk a zsíros bőrről, hidratáló a száraz bőrhez és így tovább; Élvezze ezt a helyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.