A legjobb 2020 -os téli csizma, amelyet ideális vásárláshoz

azoknak a nőknek, akik csak az öltözködést élvezik, csak azért, mert az a képesség, hogy egy sarkú csizmába be tudsz lépni, egy kicsit kényelmet váltott ki ebben az időben a páratlan változások körül. Amellett, hogy még nem tudja megmutatni a legújabb csizmáját, ki állítja, hogy nem tudja magát kezelni?

Doned.se
Ma néhány előnyben részesített női cipőnkre akartunk összpontosítani. Pontosabban, azok a legkiválóbb csomagtartási stílusok. Végül is, itt mélyebbre kerülünk a téli hónapokba, tehát néhány friss inspo nem tudott ártani, igaz?

Fashioncognoscente.blogspot.com
November vagy december elején soha nem lehet olyan jól felkészülni, ha a tél nagyon kiszámíthatatlan időjárására vonatkozik. A gyors árvizek, valamint a hüvelyes viharoktól a ciklonok, valamint a hó bombázásának kezelése, egy szilárd téli csizma a leginkább funkcionális termék ebben a szezonban.

De ahelyett, hogy beköltöznénk a kipróbált, valamint az igazi sófoltos cipőkbe, a tavalyi évből, adjon magának valamit, amire előre kell néznie egy pár új vagy öt párot, hogy a hűvösebb hónapok sokkal divatosabbá váljanak.

A térd magas csizmája olyan hagyományos stílus, amely ritkán veszíti el relevanciáját, ami valószínűleg miért nem látják Club America Mez a vásárlók, hogy továbbra sem sérüljenek meg egy-két pár hozzáadásában itt, valamint a szekrényükhöz. Ez a magas lábbeli minta kiemelkedően néz ki a farmer, a szoknya és a ruhák alatt, és még ennél is inkább, ha azt hitte, hogy nem a legpraktikusabb boot választás, akkor tévedsz.

A mai legfinomabb válogatás a lapos csizma, valamint ha olyan vagy, mint én, és már megvan az alapvető lábbelije, azonban egy kicsit arra törekszenek, hogy a dolgokat egy kicsit ízesítsék, akkor az ideális helyre jöttél. Tartsa be az együttmûködést, mivel elviszünk a téli 2020 -as téli csizmával, amelyben igazán azt akarjuk, hogy nem érted.

Lásd még

Tavaszi divat, téli divat
Pontosan hogyan kell stílusozni Kelly Green: A Pinterest sok keresése 2022 Real Sociedad Mez -re

A szóban forgó csizmás sziluettek kiemelése érdekében felkértem a csapattagok közül néhányat, hogy küldjék át az egy pár csizmát, amelyet jelenleg fogyasztanak mások felett.

Ezenkívül az ADO nélkül görgessen tovább, hogy ellenőrizze a szemünkben lévő első helyezetteket, összesen különféle látványossággal, valamint vásároljon Inspo-t a shoessee.com webhelyről

Sima stiletto magas sarkú bársonypont -talp dátuma a középső borjú magas sarkú cipő csizma
A nők divatja magas sarkú csizma
A nők divatja Olympique Lyonnais Mez magas sarokú csizmát irányított
Női divat sarokcsizma
Női bokacsizma irányított lábujjjal
Sima közepes sarkú bársonyos kerek lábujj laza a térd magas sarkú csizma
Sima sík bársony kerek lábujj a boka csizmán kívül
Sima sík bársony kerek lábujj dátum a térd magas lapos csizmán kívül
Sima sík bársony kerek lábujj laza térd magas lapos csizma
Sima lapos kerek lábujj dátum a térd magas lapos csizmán kívül
A nők laza, egyszínű, irányított csizma

Leave a Reply

Your email address will not be published.